Zemlja Gruva u Vintage Industrialu

Zemlja gruva! – beogradska grupa prepoznatljiva po specifičnom glazbenom i stilskom imidžu koja je svoju kvalitetu potvrdila nastupima ispred velikih, svjetskih zvijezda Cee-Lo Greena, Nouvelle Vague i Amy Winehouse – nakon podužeg vremena vraća se u Zagreb, ovoga puta u Vintage Industrial u kojem će nastupiti u četvrtak 27. listopada.

Pod skutama vlastite izdavačke kuće ‘Gruvlend’, Zemlja Gruva! njeguje šarolik glazbeni stil u kojem dominira ”crni ritam” odnosno afro, neo/soul, ragga, reggae, jazz, swing i općenito glazba ’60-ih godina. Svi ti energični stilovi podebljani su snažnom puhačkom sekcijom te s tri vokalna solista različitog izraza Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan.

Već s prvim albumom ‘Gruvlend!”, Zemlja Gruva! uspjela je šarmirati glazbenu kritiku, publiku, a samim time i organizatore brojnih festivala i koncerata u regiji. Još veći broj publike osvojili su projektom ‘Dino u Zemlji gruva’, svojevrsnom hommageu neprežaljenom Dini Dvorniku.

U lipnju ove godine, Zemlja Gruva! grunula je van drugi album ‘Šta stvarno želiš!’ koji je popraćen video spotom za pjesmu ‘Django’.

‘Plesanje do znoja!’ parola je koja predstavlja pionire nove regionalne pop scene, ljude nevjerojatno zarazne, pozitivne energije koji vam svojim likom i djelom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva! u Vintage Industrialu, u četvrtak 27. listopada.

Početak koncerta predviđen je za 21.30 (vrata kluba otvorit će se u 20.00 sati). Cijena ulaznica u pretprodaji je 45 kn, a na dan koncerta 60 kn. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u klubovima Kavez i Vintage Industrial (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s