Brkovi i Cold Snap na Hoomstocku

Nakon ranijih najava Elementala i Repetitora, te Kojota, Jonathana i Razdora, dva nova imena koja se pridružuju 12. Hoomstocku su Brkovi i Cold Snap.

Brkovi su, kako kažu za sebe, turbo punk folk wellness i spa. Upravo tu kombinaciju sviraju već godinama pa ne čudi da su jedna od najvećih atrakcija s ovih prostora. Zabavan izričaj i humoreskni tekstovi pokazuju da se krajnosti mogu spajati, ako se to radi na pravi način.

Hoomstock dosad nije ugostio metalce, pa varaždinski Cold Snap razbijaju led. Cold Snap su groove metal bend koji je svirao po mnogim europskim stagevima s atraktivnim imenima svjetske glazbene scene. Njihov frontmen je publici poznat s kazališnih dasaka i TV ekrana, ali to će u kolovozu, u noći njihovog koncerta, ionako biti najmanje važno.

Do kraja ožujka traju prijave za natječaj bendova ‘Rokaj s nama na Hoomstocku’, a više informacija se može pronaći na Facebook stranicama festivala. Uz to na 12. Hoomstocku će zasvirati i pobjednik HGF-a, dugogodišnjeg prijateljskog festivala demo bendova.

Ali ni to nije sve! Projekt ‘Rock na Sutli/Rock ob Sotli’ kojeg je Humska udruga mladih vodila s prijateljskom udrugom iz Bistrice ob Sotli zadnjih dvije godine se završio, a zaključak lijepe priče može se pročitati u monografiji o rocku s obje strane Sutle koja je izdana prije par dana.

Festivalske karte za Hoomstock i dalje se prodaju putem sustava Entrio po 50,00 kn do 1. travnja 2017. godine. Nakon toga cijena se diže na 60,00 kn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s