Stimming dolazi u Sisak

Nakon izvanrednog uspjeha prošlogodišnjeg Pulsea, u sklopu kojeg su Siščani imali priliku plesati uz jednog od najboljih europskih DJ-a, rezidenta kultnog londonskog kluba Fabric, Terryja Francisa, ovogodišnje izdanje u organizaciji udruge KultCom dovodi vrhunsko gostovanje u magičnu atmosferu sisačke srednjovjekovne tvrđave – jednog od najcjenjenijih producenata elektronike, Martina Stimminga.

Stimming je zvučno ime na elektroničkoj sceni već dugi niz godina. Od svog prvog hita “Una Pena” iz 2008., pa do prošlogodišnjeg hit – albuma “Alpe Lusia”, profiliran je u sam vrh svjetske minimal – tech – house produkcije. Ovaj klasično školovan glazbenik i jedan od ključnih članova obitelji poznatog hamburškog labela “DIYnamic” u svojim live nastupima koristi analogne syntheve i suvremenu digitalnu tehnologiju, a svaki njegov nastup je posebno iskustvo za publiku. Posljednji put je u Hrvatskoj gostovao 2008., pa tako Sisak dobiva ekskluzivni događaj i raritetnu priliku za izvanserijski plesnjak u dokazano čarobnom prostoru tvrđave okružene šumom, na samom ušću rijeke Kupe u Savu.

Podrška Stimmingu 7. srpnja su lokalne snage: Andlar kao još jedan izvrstan live-act, mlada petrinjska snaga Kozlowsky, i Omar, koji kao domaćin već tradicionalno zatvara ovaj sisački party godine.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 80 kuna do 30.06., a od 01.07. cijena će biti 100 kuna. Sve ostale informacije o ulaznicama provjerite na FB stranici eventa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s