TITRACIJA 034 FEATURING LUCIJA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A nakon Dunje, Lucija! Djevojka koja zatvara još jednu sezonu Titracije i uz koju odlazimo na (kratku) ljetnu stanku. Iako kaže da nema naviku snimanja setova nama je drago da je na snimanje ovog, koji je složila ekskluzivno za TTv, nismo dugo trebali nagovarati. Inače, osim ovako virtualno, već je u petak (7. srpnja) možete čuti i uživo na terasi Mastersa (ali i unutra 🙂 ). Do sada je glazbu birala u svim relevantnijim Zagrebačkim klubovima, a u nekoliko navrata i izvan granica metropole.

Lucija Mandekić sama za sebe kaže: ‘Interesantno mi je kako se početni poriv koji me potaknuo na puštanje glazbe formirao i mijenjao s vremenom i kako uopće možeš imati intiman i kompleksan odnos s nečim toliko apstraktnim. Zabavno je u najmanju ruku!’.

LUCIJA O SVOM TTV MIKSU

Drugačije je puštati za sebe ili sebi. Trebaš posvetiti fokus nekim drugim stvarima što postaje dosta zahtijevno ako težiš idejama ili tome da nemaš ideje (?). Za razliku od kolektivnog momenta koji se organski događa u klubu i koji je savršen sam po sebi.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2FTransmeetTv%2Ftitracija-034-featuring-lucija%2F&hide_cover=1

Klikom na link počastit ćete uši sjajnim Lucijinim miksom, a mi se već na jesen vraćamo s novim izdanjima Titracije. Od svih uključenih i dalje ćemo tražiti da se izraze onako kako žele – bez žanrovskih ili bilo kakvih drugih ograničenja. Jedino što od njih zahtijevamo je da miks ne traje manje od sat vremena i da nam napišu čime su se prilikom njegovog nastanka vodili, to jest kako je nastao.

Želimo vam ugodno i dobrim zvukovima ispunjeno ljeto! Do slušanja…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s