Voi’Sa Festival – festival s karakterom

Festival s karakterom, Voi’Sa, uoči svog 8. izdanja donosi line-up u kojem će se svatko pronaći. Mjesto radnje ovog jedinstvenog trodnevnog plesnog događaja već četvrtu godinu za redom je plaža Acapulco u Supetru na otoku Braču, a odvija se u razdoblju od 21. do 23. srpnja.

Za samo otvaranje festivala, u petak 21.07., Voi’Sa nakon dugih 17 godina ponovno dovodi na Brač kultnu četvorku iz Rijeke – Urban & 4, na čelu s jednim od najkarizmatičnijih i najosebujnijih umjetnika hrvatske glazbene scene, čijih se nastupa publika jednostavno ne može zasititi. Predgrupa Urbanu & 4 je splitski progresivni punk-disco bend Rolo, čija je zarazna i direktna plesna energija ključan faktor sve veće popularnosti.

Drugi dan festivala koji pada na subotu 22.7. donosi još izvornog bendovskog zvuka, odnosno hip-hop poslasticu s crossover predznakom – Elemental. Riječ je kao i uvijek o nastupu visoke frekvencije koji se nikako smije propustiti, a nakon sedam studijskih albuma možemo očekivati odličan i uigran uvod u subotnju plesnu noć. Za uvod druge večeri festivala pobrinut će se live act ekipa Unitsouled s londonskom adresom i karakterističnom jazzy-hip-hop-eklektičnim zvukom.

Nakon dva dana organskog zvuka, treći i posljednji dan festivala, nedjelja, 23.7., predodređena je za ljubitelje dobrog house-a i fine elektronike. Ne propustite Voi’Sa ‘kućni tulum’ s inovativnim live setom ekipe iz Splita AM:PM, kao i nastavak plesne večeri uz Eddia Ramicha i ostatak line-upa. Uz već navedena imena na bogatom trodnevnom programu naći će se i Ante Demos, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Feta, Fiddly Digits, Tabbu Keeper of The Groove, Hrwo E, Ivan Dudda, Ivan Škvorc, Jakir’s, Kid Va, MJ Suddani i Oli do Bolli.

Dnevni program održava se od 15 do 20 sati, a noćni od 22 do 05 ujutro.

Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 100 kuna (ograničen broj). Cijena  ulaznice u pretprodaji za prvi i drugi dan festivala iznosi 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70 kuna. Cijena ulaznice za finalnu večer je 30 kuna.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Turistički info centar Supetar / Idi i Vidi putnička agencija / Adriaticket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s