Antenat nakon ljeta stiže na pozornicu Vintagea

Istaknuto mjesto na glazbenoj sceni ovaj deveteročlani zagrebački sastav stekao je jedinstvenim stilom skrojenim od različitih žanrova i utjecaja koje donosi svaki pojedini član.

Punk-rock bubnjevi, reggae, ska i jazz improvizacije brass sekcije, psihodelične gitare, dub bass, atipične harmonizacije klavijatura, afro ritmovi udaraljki te moćan vokal podjednako uvjerljiv na hrvatskom i engleskom jeziku zajedno čine unikatan zvuk i neusporediv glazbeni doživljaj.

Od početka davne 1997. bend je promijenio tek nekolicinu članova te za sebe može reći da svo stvaranje temelji na dobrom međusobnom razumijevanju i prijateljstvu. Po receptu frontmena Nenada Kovačićasvaka svirka kao da je zadnja“ na pozornicama diljem Hrvatske i Europe ostavljali su litre znoja i uvijek sretna lica publike u plesnoj katarzi.
S dosad tri izdana studijska albuma – ‘Subing’ (2005.), ‘Karavana’ (2008.) i ‘Izlet’ (2013.), trenutno koračaju prema svom četvrtom studijskom izdanju s kojeg su već predstavili prvi singl ‘Danas ima sutra’. Njegovanje reggae estetike nošene porukama pozitive, zajedništva i ravnopravnosti te borbom protiv nepravde neće izostati ni na novom izdanju za kojeg najavljuju da će ipak biti drugačije od prethodnih.

Ulaznice za koncert u pretprodaju kreću 12. rujna po cijeni od 45 kn, dok će na ulazu koštati 60. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s