FRüHSTüCK slavi treću godišnjicu

Od prvog doručka prošle su pune tri godine. Popeli su se na krov Drvenog nebodera i doručkovali u vrtu bivše vojne bolnice (Design District). S IKEA-om su organizirali prvi pidžama party i zavrtili u njihovim udobnim krevetima, a par mjeseci nakon doručkovali su na osunčanoj jarunskoj travi. Uživali smo u njihovim rooftop doručcima u suradnji s Pickboxom i Illectricity Festivalom, a posebno onom na krovu ZPC-a u sklopu prošlogodišnjeg Organ Vida festivala.

Za one koji ne znaju, Frühstück nije party već jutarnji koncept koji spaja spaja fini i zdravi doručak i meku instrumentalnu glazbu. Kako je Eggspress jedini zagrebački restoran specijaliziran samo za doručke, jasno vam je zašto su za proslavu izabrali baš tu lokaciju. Krenut će već od 9.30, a zatim slijedi punih 13 i po sati iznenađenja. O čemu se zapravo radi, saznat ćete u nastavku.

Osim svakodnevne Eggspressove ponude osmislili su dva FRüHSTüCK menija po posebnoj cijeni.

Doručci se serviraju sve do 16h, a nakon toga će se posluživati razna alkoholna pića po posebnim ‘rođendanskim’ cijenama. Od 17 do 18 sati Eggspressovci će ponuditi besplatni crni čaj, čajne kekse, šnenokle i voće. Od 20 do 21 sat sve prisutne će iznenaditi besplatnom degustacijom raznih jela, a nakon toga slijedi rođendanska torta.

Poklonite im svoju prisutnost i uljepšajte im rođendan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s