TITRACIJA 035 FEATURING M.I.L.E.

Malo je reći da smo jako sretni što novu sezonu Titracije otvara upravo M.I.L.E.. Jedna od onih feel good persona koje su uvijek nasmijane i čija je selekcija svaki put jednako nepogrešiva kao i nepredvidiva. Čovjek je to jednako divan i izvana i iznutra koji nas svaki put nesebično povede na glazbeno putovanje koje uz neizostavan osmijeh, na lice ponekad izmami i pokoju suzu radosnicu. Najviše volimo kad uz svoje setove i zapjeva, a jednako tako (ako je moguće čak i više) volimo ovaj miks koji je složio ekskluzivno za Transmeet.Tv.

Iako ga ne treba posebno predstavljati, riječ je o starosjedilacu mnogih glazbenih događanja, guruu svjetske muzike. Tome u prilog ide činjenica da istražuje i pušta muziku od kasnih 90-ih, a kontinuirano nastupa u: klubovima, barovima, festivalima, restoranima, brodovima, muzejima, tvornicama, krovovima, uredima, skladištima, šumama, planinama, rijekama, plažama. Glazbeni žanrovi su raznovrsna, šarena, eklektična, električna i organska bomba zvuka prigodna za sadašnji trenutak – house, elektronika, downbeat, chill, glitch hop, electro blues, cinematic, nu disco, nu funk, afrobeat, funky breaks, etno, fusion…

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&feed=%2FTransmeetTv%2Ftitracija-035-featuring-mile%2F

M.I.L.E. O SVOM TTV MIKSU

Kroz dvadesetak godina kopanja za dobrom mi glazbom i stilskog i tehničkog evoluiranja, nakon bezbroj mixeva raznih žanrova i nastojanja da je svaki koliko toliko poseban i da nema previše stvari koje se ponavljaju, taman kada već neko vrijeme nisam imao inspiracije za složiti nešto novo, javila mi se Tena s upitom da napravim mix za TITRACIJU. To mi je dalo volje da se potrudim prokopati po skromnoj kolekciji, probrati 80-setak stvari, te posložiti glazbenu priču i uz jutarnju kavu iz prve snimiti mix na nxs2 setu uz pokoju slatku greškicu. Kombinacija krasnih cinematičnih numera i finih stvari u 4/4 ritmu začinjenih svačim uhu ugodnim me veseli i nadam se da će nekom uljepšati pokoji intimni trenutak.

Da ponovimo: stvarno volimo ovaj miks… a ne sumnjamo da ćete ga voljeti i Vi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s