Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin i Svemirko na Tabor Film Festivalu

Na konferenciji za medije povodom 16. izdanja Tabor Film Festivala održanoj u Termama Tuhelj najavljeni su novi sadržaji. Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin i Svemirko najnovija su imena dodana bogatom glazbenom lineupu, a po prvi put će u sklopu Festivala biti održana i kazališna predstava ‘Hoerspiel’.

U sklopu popratnih filmskih sadržaja TTF i ove godine donosi Sound & Vision program koji spaja film i glazbu izvođenu uživo. Za ovaj koncertno-filmski program odabran je audiovizualni projekt ‘Spiritual Market’ glazbenika Vedrana Ružića i njegovog sastava uz projekciju filma koji kao autori potpisuju John Kardum, Ira Tomić i Vedran Ružić. U ovom slučaju film je nastao inspiriran glazbom tj. prvo je nastala glazba po kojoj je snimljen film. U sklopu programa Zagorski specijal prikazat će se film Dvorac koji je snimljen za vrijeme četvrtog Tabor Film Festivala prije 12 godina u sklopu maratona kratkog filma. U ovogodišnjim retrospektivama posjetitelji će moći uživati u filmovima splitskog redatelja Borisa Poljaka i mladog beogradskog redatelja Stefana Ivančiča.
Pivovara Medvedgrad novi je partner festivala koji će predstaviti Korner Pivnica Medvedgrad pod geslom ‘Stvaraj lijepe priče. Tamo će se održati brojne zanimljivosti, između ostalog i predavanje motivacijskog govornika Paula O’Gradya ‘Croatia: Daring to believe’, a ostali sadržaj bit će objavljen uskoro.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 195 kuna još samo do 23. svibnja nakon čega će cijena biti 225 kuna do početka festivala. U cijenu ulaznice uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s