TITRACIJA 049 FEATURING Vlad.

Vladimir Miler aka Vlad. za sebe kaže da je ‘techno DJ i disco fashionista’ koji se nakon Osijeka odlučio skrasiti u Dublinu. U glazbi i svemu što je vezano uz clubbing već je duga dva desetljeća, a ovu prepoznatljivu ‘ćelavu glavu’ na nekom od plesnih podija Lijepe naše zasigurno ste vidjeli ili čuli barem jednom. Skužili ste da je Vlad. gost našeg 49. izdanja Titracije, a set koji nam je smiksao sjajan je (skoro) jednako kao i on sam.

Trenutno je rezident u dva poznata kluba u Dublinu – Pygmalion i Berlin D2 za koji radi i kao promotor te content manager. U prilog tome da je jedan od najzaposlenijih dublinskih DJ-eva ide i činjenica da je ove godine odradio preko 150 gigova, a uz to osnovao je i event agenciju Avantgarde. Vjerujemo kako je u njegovom slučaju onu dobru staru ‘trbuhom za kruhom’ u punom smislu te uzrečice i s punim pravom zamijenila ona ‘ trbuhom za glazbom’ jer sudeći prema svemu čime se Vladimir bavi on zaista živi svoj dublinski san. Kako ističe, ova godina bila je u znaku prekretnica – i to na (naj)bolje! Naime, osim vlastitih gigova, deckove je dijelio s mnogim svjetskim facama među kojima se ističu Ryan Elliot, Radio Slave, Craig Richards, Milton Bradley, DJ Ame, Recondite, Shlomo, Setaoc Mass, Blawan, Delta Funktionen i mnogi drugi, a ovom će se popisu uskoro pridružiti i legendarni Roman Flügel.

Zbog svega navedenog (ali i zbog onoga što nismo naveli) s velikim zadovoljstvom ostavljamo vas da uživate u setu ‘koji je drugačiji od većine koje smo do sad objavili’. 🙂

Vlad. O SVOM TTV MIKSU

Što sam stariji to sam glazbeno tvrđi. Nikad prije nisam bio više techno neg’ danas. Takav je i Titracija mix. Atmosferičan, mračan, hladan, na momente žestok i kratak. Kak i dani zadnjih tjedana. Mix je kolekcija techno uradaka kojima sam pržio dublinske sound systeme lejtli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s