Jubilarni deseti INmusic festival trajat će tri dana i proširiti se na tri otoka

Na press konferenciji organizatori INmusic festivala najavili su jubilarno izdanje desetog po redu INmusic festivala te prikazali kratak pregled INmusica od samih početaka 2006. godine pa sve do danas. Predstavljen je i poseban INmusic blagdanski paket koji će se početi prodavati 21. studenog. Blagdanski INmusic paket sadrži festivalsku majicu i bedž, dvije limenke Ožujskog piva, festivalsku ulaznicu te vaučer OTP banke za ugovaranje prepaid kartice s pologom od 100 kuna. INmusic blagdanski paket bit će dostupan u prodaji do 31. prosinca ili do isteka zaliha.

Deseto jubilarno izdanje INmusic festivala u 2015. će se prvi put održati na tri jarunska otoka; Otoku mladosti na kojem se održava glavni festivalski program, te na otocima Univerzijada i Trešnjevka, na kojima će biti smješten festivalski kamp. INmusic će se održati od 22. do 24. lipnja 2015. godine.

Kao powered by sponzor, Ožujsko pivo će treću godinu zaredom gasiti žeđ na jubilarnom desetom izdanju najvećeg glazbenog festivala u Hrvatskoj. Kako bi skratili vrijeme iščekivanja do početka festivala, Ožujsko pivo priprema razne promocije i nagradne igre putem kojih će prijatelji Žuje imati priliku osvojiti ulaznice za festival, festivalske majice i naravno, svoje omiljeno pivo. O svim detaljima nagradnih igara Ožujsko pivo će, uz organizatore, na vrijeme obavijestiti sve fanove. OTP banka, s kojom INmusic festival osigurava logistiku “beskontaknog plaćanja” te posebne pogodnosti za posjetitelje INmusic festivala i ove je godine ponosan partner INmusic festivala: “Na 9. INmusic festivalu uspješno smo uveli sustavbeskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja pa su posjetitelji mogli uz nekoliko vrlo jednostavnih koraka plaćati hranu i piće. Na taj način omogućili smo publici uživanje u koncertima i dodatnim sadržajima INmusica bez suvišnog čekanja u redovima. Beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje osigurat ćemo posjetiteljima i 10. INmusic festivala. “, izjavio je Dražen Božić iz OTP banke, sponzora INmusic festivala.

Sve posjetitelje očekuje osvajanje još jednog jarunskog otoka na koji će se proširiti kamp i još jednan puni festivalski dan koji će umjesto zagrijavanja pružiti punokrvno festivalsko iskustvo glazbe i zabave. Dodatni programi i sadržaji koji su publici predstavljeni protekle festivalske godine, a koji su jedinstveni i mogu se pogledati isključivo na INmusic festivalu, bit će unaprijeđeni te će biti predstavljeni i novi, o kojima će više govora biti u narednim mjesecima.

INmusic blagdanski paketi mogu se naručiti putem INmusic Webshopa po cijeni od 329 kuna dok su regularne ulaznice i dalje dostupne po cijeni od 299 kuna (troškovi transakcije nisu uključeni u cijenu).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s