Parov Stelar napokon dolazi u Zagreb!

Nakon izvrsnog nastupa na Terraneo festivalu prije dvije godine Parov Stelar napokon dolazi u Zagreb! Ovaj uspješan austrijski glazbenik svijet je obogatio novim glazbenim stilom nazvanim elektroswing, mješavinom jazz-swing uzoraka i elektronske glazbe.

Od samog početka Parov Stelar je poput fantoma opčinio glazbeni svijet, što je dovelo do toga sa su mu danas svi nastupi rasprodani. Kroz njegovu glazbu progovara ogroman talent, kojim je odmah pridobio veliki broj fanova, a paralelno je stvorio i kultni status producenta. Njegova glazba se oslanja na prošlost, prepuna elegancije, humora i energije, inspirirana različitim stilovima od soula, popa, jazza do swinga, ali kombinirana s modernim ritmovima pomoću kojih stvara nevjerojatan, neusporediv i jedinstven zvuk.

Najuspješniji je austrijski međunarodni umjetnik koji je osvojio 3 Amadeus Austrian Music Awards 2013. (Best Live Act, Best Electronic Act, Best Album) te jednu u 2014. (Best Live Act). Parov Stelar je surađivao s glazbenicima poput Marvina Gayea, s Lanom Del Rey, Brianom Ferryjem i mnogim drugima. Izdao je šest albuma i više od 20 EP-a.

Parov Stelar je za svoje nastupe oformio bend glazbenih čarobnjaka i njihovi su nastupi trenutno najimpresivnije izvedbe toga tipa glazbe u svijetu. U centru nastupa je on sam, vodeći glazbenu silu s DJ pulta, a puhačka i ritam sekcija zajedno s pjevačicom Cleo Panther dali su novi smisao njegovom zvuku koji na nastupima diže publiku na način koji uopće nisu mislili da je moguć. Iako iza sebe ima više od 100 live nastupa i zgusnuti raspored turneje bend ipak uspijeva i dalje biti kreativan i rušiti sve granice svojih glazbenih nastupa. Svaki nastup je jedinstven i poziva slušatelja da istražuje nove aspekte i emocije s glazbom ovog velikana.

U zagrebački Boćarski dom dolaze 19. prosinca, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima, kioscima Tiska i u Tisak media centrima.

Cijene ulaznica:
– 179 , 00 kn do 29.11 ili isteka zaliha
– 199, 00 nakon 29.11.
– 229 na dan koncerta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s