DJ Koze, The Black Madonna i Moomin dolaze na Stop Making Sense festival u Tisno

Stop Making Sense festival po šesti se put održava u Tisnom od 16. – 19. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Pažljivo biran lineup kombinira eklektične zvuke undergrounda s onima najpoznatijih DJ kolektiva, a sve se odvija na festivalskoj lokaciji, zabavama na brodovima i klubu Barbarella’s na otvorenom. DJ Koze, The Black Madonna i Moomin samo su neka od novih imena koja se priključuju postavi koju čine Skream, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples. Stop Making Sense je objavio i lineup zabava na brodovima, a dostupne su i jeftinije festivalske ulaznice za regiju.

Na ljeto u goste dolazi DJ Koze, jedan od najpoznatijih njemačkih DJ-eva i producenata, a predvodit će ekipu Tesselate zabave na brodu. Njegov album “Amygdala” ga je još jednom potvrdio kao jedinstvenu pojavu na glazbenoj sceni. Petak navečer u klubu Barbarella’s režira Levon Vincent koji će zajedno s Nick Höppnerom predstaviti zvuke koji dokazano tjeraju na ples. Levon je glazbu New Yorka dignuo na višu razinu s izdanjima na etiketama kao što su Underground Quality, Osgut Ton i Deconstruct Music, a nedavno je objavio i novi album za vlastitku etiketu Novel Sound. The Black Madonna isto dolazi na Stop Making Sense, a već prepoznatljivo ime na sceni svakim nastupom gradi dinamične i razigrane vinyl setove na potezu od disca do techna.

Jedan od najproduktivnijih engleskih producenata Graeme Clark iliti The Revenge obilježit će subotu uz Get Diverted ekipu i obojati dan svojim disco tonovima. Na SMS dolazi i Moomin, njemački deep house producent kojeg često nazivaju mađioničarem house glazbe. Od sjajnog albuma “The Story About You” Moomin je u kratko vrijeme postao osoba koja je obilježila berlinsku scenu, a i popunila osobni kalendar stalnim gostovanjima po svijetu. I ove godine domaći dečki asistiraju u programu, tako će u petak Beach Bar domaćin biti DJ i radijski voditelj Jan Kinčl Zero koji će predstaviti lokalnu scenu, te pobjednika DJ natječaja, a još se očekuje i pokoje iznenađenje.

Glazba vas okružuje 18 sati dnevno, na festivalskoj lokaciji u Tisnom ili u klubu Barbarella’s, a dnevno isplovljavaju dvije zabave na brodovima koje režiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te je u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K. Ulaznice za brodove možete osigurati preko Resident Advisor stranice.

Ulaznice vrijede za sav program na lokaciji The Garden Tisno, te u klubu Barbarella’s, a dostupne su povoljnije cijene za regiju preko sustava Entrio.hr. Ulaznice za zabave na brodovima kupuju se odvojeno.

BOAT PARTIES
Petak, 17. srpnja, 14:00 – 18:00 MOBILEE w Sebo K + AND.ID + Miss Jools
Petak, 17. srpnja, 19:00 – 23:00 TESSELLATE w DJ Koze + Tessellate residents
Subota, 18. srpnja, 14:00 -18:00 WARM w Nick Hoppner + Ali Tillett + Myles Mears
Subota, 18. srpnja, 19:00 – 23:00 PERCOLATE w Anthony Naples + Martyn + Krywald + Farrer
Nedjelja, 19. srpnja, 14:00 – 18:00 GET DIVERTED w The Revenge + Rob Alldritt
Nedjelja, 19. srpnja, 19:00 – 23:00 CLUB w Skream + Jackmaster + Jasper James

HEADLINERS
DJ Koze / Skream / Jackmaster / Anja Schneider / Levon Vincent / Martyn / Nick Höppner / Sebo K / Sub CluB / Warm / Mobilee / Get Diverted / Tessellate / Percolate / Not So Silent / Corsica Studios Jasper James / AND.ID / Miss Jools / Ali Tillett / Jan Kinčl Zero / Myles Mears / Rob Alldritt / Tessellate DJs / Anthony Naples / The Black Madonna / The Revenge / Moomin (+ drugi)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s