Drugi Stereotip poziva na ples u kultnu zagrebačku dvoranu Tucman

Nakon izvanrednog prošlogodišnjeg debitantskog izdanja Stereotipa, ova glazbeno-plesna manifestacija poziva na svoje drugo izdanje na drugoj lokaciji – u gimnastičkom klubu Sokol poznatom i kao dvorana Tucman. Stereotip i dalje inzistira na plesnim nedjeljama, a datum kojeg treba zapamtiti jest 26. travnja.

Spektakularna dvorana 130 godina duge, bogate i adrenalinske povijesti u posljednja dva desetljeća nije prečesto ugošćavala elektronske plesnjake otvorenog tipa, no usprkos tome, a djelomično i upravo zbog toga – isti se često prepričavaju te su do dana današnjeg dosegli status urbanih legendi. Svaka od tih priča redovito bi završavala željom da se Tucman ponovo premjeri plesnim korakom. Organizatori i stalni DJ-evi Stereotipa – iskusni, trajni i odlični majstori dobrih zabava, Felver i Dixon, iznimno su zadovoljni što je ova dugoočekivana plesna orkestracija u njihovim rukama. Tko su ostali članovi plesnog orkestra te čemu se još možemo nadati pod spektakularnim Tucmanovim svodom, otkrit će se u narednim tjednima pred zabavu koja već sada miriše na – uzbuđenje!

Premda je Stereotip zimu proveo u ugodnoj hibernaciji i reminiscencijama na vruću zabavu u kinu Mosor, domaćinski dvojac nije mirovao, upravo suprotno. Dixon je drugu godinu zaredom ponio laskavu i lukrativnu titulu najboljeg svjetskog DJ-a po izboru utjecajnog online magazina za elektronsku glazbu – Resident Advisora koji ga nije propustio pohvaliti kako usprkos čestim nastupima pred festivalskim i inim masama, istima ne podilazi već i dalje drži svoju nezavisnu poziciju te ne odustaje od glazbenog avanturizma zbog kojeg ga, među ostalima, obožava i domaća publika. Felver se nakon studenog Stereotipa nije zaustavljao, paleći nastup za nastupom potvrđujući da je nakon dvadesetak aktivnih godina bavljenja glazbom i dalje jedan od najboljih domaćih DJ-eva.

Ulaznice za drugi Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Cijena ulaznice u ranoj pretprodaji iznosi 95 kuna. Količina ulaznica u ranoj pretprodaji je ograničena. Stereotip traje od 16 – 01 sat iza ponoći.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s