Sven Vath, Solomun, Nina Kraviz, Dave Clarke, Derrick May, Octave One, Ben Klock na Movement Croatia festivalu

Svjetski poznati Movement festivalski brand pokrenuo je treći festival koji se pridružuje sjajnim izdanjima u Detroitu i Torinu – Movement Croatia održat će se od 28. srpnja do 1. kolovoza 2016. na lokaciji The Garden Resort u Tisnom. Novi festival otkriva sjajni lineup poznatih house i techno talenata, uz neizostavne zabave na brodovima i u klubu na otvorenom Barbarella’s koje čine iskustvo potpunim.

Šef Cocoon etikete i globalna techno ikona Sven Vath dolazi u Tisno po prvi puta, kao i sibirska techno zvijezda i šefica Trip etikete Nina Kraviz. Zajedno s Dynamic vođom Solomunom ovo će biti rijetka prilika vidjeti moćni trio za pultom. Electro i techno znalac Dave Clarke pridužit će se line upu ovog ljeta, kao i berlinski teškaši iz Berghaina Ben Klock i Marcel Dettmann, detroitska legenda Robert Hood, koji predstavlja projekt Floorplan i vraća se na početke, te Derrick May i kraljica minimala Margaret Dygas, tech house autoritet Steve Rachmad i David Morales, a tu su i techno pioniri Octave One s magičnim live showom, kao i domaći techno znalac Petar Dundov s posebnim nastupom.

Minimal specijalist Petre Inspirescu donosi svoje zvučne pejzaže, dugogodišnji čovjek Cynosure i Meander labela Mike Shannon dolazi u Tisno, uz Ostgut Tonovog Ryan Elliotta, majstor balearic zvukova Tania Vulcano, a tu je i Davide Squillace, Agoria, Matthias Tanzmann, Mind Against i Tobi Neumann među ostalima. Popisu se priključuju i zagrebački Pete Dux, Brun Dux iz UESmag ekipe, te Deep’n’Delicious Bronski i Herya.

Jedan od najpoznatijih party brandova Circoloco dolazi u Tisno. Više od 15 godina Circoloco je sinonim za underground živopisne događaje po cijelom svijetu s rezidencijom u kultnom DC10 klubu na Ibizi, a nedjelju 31. srpnja će pretvoriti u svoj dan.

Svjetski poznati party brandovi kao Lola Ed iz Pariza, londonski Half Baked, Sunday Breakfast iz Zuricha, te njemački predvodnici Solid AM među prvim su partnerima koji će osigurati da se svaka glazbena baza pokrije na pravi način. Još detalja o programu bit će objavljeno u idućim tjednima.

 

Ulaznice
Dostupne su jeftinije cijene ulaznica za regiju u sustavu Entrio.hr. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznica koje vrijede za sve dane održavanja festivala, kao i sve afterpartyje u klubu Barbarella’s i to po cijeni od 600 kuna. Dnevne ulaznice su 120 ili 200 kuna, dnevni ulaz u Barbarella’s je 150 kuna, dok je festivalska ulaznica za sve after partyje u Barbarelli 400 kuna. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno.
*Cijena vrijedi za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Potrebno je na ulazu predočiti važeći dokument.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s