Antenat otvara petu sezonu Good Vibrationsa

Antenat je, nakon dva uspješna albuma, ‘Subing’ (2006.) i ‘Karavana’ (2008.), te bezbrojnih koncerata po Hrvatskoj i inozemstvu, predstavio u ožujku 2013. godine svoj novi i još uvijek aktualni album ‘Izlet’. Njime je napravio izlet u novi zvuk, u nove glazbene pravce koji su obogatili njihov subreggae mozaik; izlet u live-svirku, jer novih 11 pjesama snimljeno je uživo; izlet u nove suradnje sa starim prijateljima: na albumu pjevaju Julien Bordier (bend Joke) i Ana Fabijanić, a violončelo svira Stanko Kovačić.

Album je zavrijedio odlične kritike, a vrlo uspješna promotivna turneja tijekom prve polovice 2013. godine obuhvatila je dvadesetak gradova u Hrvatskoj i inozemstvu. Nakon promotivne turneje Antenat je paralelno uz rad na novom materijalu odsvirao niz nezaboravnih koncerata među kojima je onaj u Vintage Industrial Baru prije nepune dvije godine posebno ostao u sjećanju zagrebačkoj publici.

Genetic Plant je dub/funk bend, trenutno stacioniran u Zagrebu. Osnovan je u ljeto 2002. godine, ali se nakon višegodišnje pauze tek 2013. godine aktivno vraća na glazbenu scenu. Njihova glazba u sebi sadržava dub, reggae, funk, blues i rock elemente. U skorije vrijeme očekuje se završetak snimanja prvog albuma, a kako će to sve skupa otprilike zvučati provjerite ovom prilikom u Vintageu.

Za DJ pultom po običaju vlada DJ Kneža.

Početak je zakazan za 20.30, a karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a ako ih ostane zbog velikog interesa na dan koncerta koštat će 50 kuna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s