Outlook i Dimensions sele u Dalmaciju!

Nakon što su godinama bili dio priče u Puli i na tvrđavi Punta Christo, Outlook i Dimensions festivali se sele u Dalmaciju u ljeto 2020. Outlook je rasporedu od 30. srpnja do 4. kolovoza, dok se Dimensions nastavlja u tjednu od 13. do 18. kolovoza 2020., a oba festivala održavat će se na tri lokacije, u amfiteatru i tvrđavi svetog Mihovila poviše Šibenika, klubu na otvorenom Barbarella’s i u skrivenom privatnom zaljevu The Garden Resorta u Tisnom.

Outlook festival također je otkrio i promjenu u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno ovo najveće svjetsko slavlje sound system kulture. Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sada se festival priprema vratiti u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle i grime.

Nick Colgan, domaćin lokacije The Garden Resort:

“The Garden Resort daje dobrodošlicu Outlook i Dimensions festivalima koji su sjajan dodatak našim ljetnim intimnim događajima s ograničenim kapacitetom i obiteljskom atmosferom. Lijepo je vidjeti da The Garden Resort i svi organizatori rade zajedno na osiguravanju individualnog umjetničkog smjera za svaki događaj i omogućavaju da Outlook i Dimensions imaju novi dom nakon godina boravka u Puli. Outlook je počeo svoj put u The Gardenu u Petrčanima, pa je sjajno vidjeti da se opet vraća u naš dom. Uz ukupno osam festivala ovo će biti sjajna sezona za The Garden, Tisno i cijelu županiju.”

Jako ograničen kapacitet da naslutiti da će se ulaznice rasprodati. Prve ulaznice za strano tržište su dostupne na službenim stranicama, a informacije o regionalnim ulaznicama stižu uskoro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s