TITRACIJA 052 FEATURING Purusha

Nakon Laze , gošća Titracije je Purusha aka Marta Ebner. Za sebe kaže da je učiteljica učiteljica joge, nesuđena jazz pjevačica i DJ. Nakon modne karijere i rođenja kćeri, ova magistrica ekonomije trenutno se bavi obučavanjem učitelja joge u Beču. Muzikalno se, pak, bavi iscjeljuljućom ambijentalnom i meditativnom glazbom, a upravo je takav miks složila ekskluzivno za ovo 52. izdanje Titracije što nam je izuzetno drago jer nam do sada nitko ništa slično nije niti predložio isporučiti.

Ono što bih ja svakako dodala jest to da je Marta još u srednjoj školi – odakle je već dugi niz godina i poznajem – odavala dojam izuzetno svestrane, kreativne, inteligentne, duhovite osobe za koju je bilo samo pitanje vremena kada će i na koji način završiti (i) u glazbi. Ova ekonomija je jedina stvar koja mi se nikad u tu sliku nije uklapala jer sam je ja vidjela u nekom puno ‘šarenijem’ fakultetskom okruženju. Ne sumnjam u to da je Marta i tada imala plan, a na kraju se, kako to obično i biva, sve nekako posložilo pa se danas ipak bavi ‘duhovnim’, a ne ‘materijalnim’ stvarima.

Iako je bila dijelom elektronskih sastava SME i Rosenhuegl, inkarnirala se u Purushu i složila nam posebno, meditativno putovanje kroz ambijentalne stvari uz koje sam se čak i ja uspjela opustiti… Vjerujem da ćete se i vi. A ako vam usfali glazbene podloge za, recimo, vođenje sata joge, pustite si ovaj set i poželjet ćete ga pustiti opet… i opet… i opet… 🙂

Purusha O SVOM TTV MIKSU 

“Za Transmeet Tv sam ekskluzivno pripremila miks najdražih ambijentalnih trackova, vlastitih uradaka i vječnih mantra. Evo Vam melem za dušu!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s